top of page

Jornada Llefià

Sortíem de Breda amb un petit retard i, arribats a Badalona, ens perdíem un xic buscant les pistes dels Termites. Una trucada a temps, però, ens va guiar fins al lloc desitjat. Llavors començava el via crucis, perquè trobar aparcament a Badalona és poc menys que una quimera. Finalment, amb la partida ja en marxa, vam poder aparcar tots els cotxes.


Malgrat aquests petits entrebancs la primera partida va ser perfecta. Rècord de puntuació del club en competicions oficials i rècord de la Lliga de Barcelona enguany. Així doncs, victòria contundent contra un dels aspirants al títol. Terra Roja 354, To-k-Fusta A 289.


Semblava que el fred i el vent ens afavorien, i engegàvem la següent tirada amb la moral pels núvols. El canvi de jugador (ens sobraven bitllaires per primera vegada en tota la temporada) no va afectar el rendiment de l'equip que tornava a enfilarse per damunt dels tres-cents punts per guanyar 203 - 333 a la Perestroika.


La setmana vinent l'equip del Baix Montseny s'enfrontarà, a Horta, als tres equips del Siuranenc per recuperar les partides que tenia ajornades per manca de jugadors. A veure si continua la ratxa!

Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page