top of page

Fin de ciclo

Tots teníem força coll avall que aquest podia ser l'últim. Però, i si guanyàvem? I si podíem allargar una mica més aquesta bonica història de bitlles i bitllots a Breda? Anem a pams, però. Comencem per com va anar l'eliminatòria de la Copa Generalitat. I després, ja ens posarem nostàlgics si cal.

EL PARTIT (deixeu-me'l posar en majúscules) s'havia de jugar el diumenge passat, però es va ajornar per la pluja. Així doncs, ens llevàvem aquest diumenge disposats a viatjar cap a les entranyables pistes de Santa Perpètua de la Mogoda. Però només aixecar les persianes, el whatsapp ja treia fum de missatges d'indignació i incredulitat veient el ruixat que queia a Breda.

Com que no estàvem disposats a hipotecar un altre cap de setmana vam agafar els cotxes, i amb els limpies a tot drap, vam marxar a veure els nostres rivals del Can Folguera. Només arribar la cosa no pintava gens bé. La pluja no semblava que volgués parar, i ja se'ns va anunciar subtilment que la setmana anterior plovia molt menys. Ja és mala sort també! (29/04/2018: 8,1mm - 06/05/2018:4mm)

Vam anar fent temps, però veient el panorama, cap a les 11 del matí vam decidir començar a jugar sobre les meravelloses pistes de gespa del Can Folguera. I quin inici... Després de tirar l'Ivan i en Jordi Messi Sànchez ja guanyàvem de 35! I fins aquí la crònica del PARTIT.

Si voleu explico alguna altra cosa. Aigua. Pluja. Fang. Bassals on els nens no podien saltar. Més pluja. I després de les dues tirades vam perdre per un total de 606 a 519. La millor del matí va ser la presidenta, tot fent honor al càrrec que ostenta, amb una tirada estratosfèrica de 59 punts. Què voleu, feia més d'un any que no agafàvem un bitllot.

Però no us penseu, que això de les bitlles sempre acaba bé! Després d'apuntar els resultats a les actes oficials, la bona gent de Santa Perpètua ens van treure unes olivetes i una cerveseta, i vam acabar fent el vermut sota un sol que estavellava les pedres.

I fins aquí l'últim PARTIT oficial del Club de Bitlles Terra Roja, el millor i únic equip de bitlles del Baix Montseny. De fet, ara ja ni això, perquè des que van aparèixer els amics de la Perxa d'Astor ja no som ni els millors ni els únics, al Baix Montseny.

Només acabar dient que ha estat un plaer compartir tirades durant tots aquests anys amb la bona gent que conforma la família bitllaire. I ara a acabar-ho de pair, i segur que se'ns acut alguna manera ben xula de posar la cirereta a aquests més de 10 anys de bitlles catalanes a Breda.

Salut i bitlles!

PD. Si l'afició ho reclama, haurem de publicar un 1 per 1 de totes les jugadores i jugadors que han passat per la plantilla del Club de Bitlles Terra Roja.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page