top of page

Plantilla 2015 / 2016

Jordi Sànchez 4886

 

Ha estat l'estrella de l'equip durant les últimes temporades, aconseguint la millor mitjana del club any rere any. Enguany ha notat una devallada en el seu joc, però molt menys dolorosa que la de la resta de l'equip. Per tant, no li costarà gens mantenir el títol honorífic de millor tirador del Terra Roja.

Jordi Massachs 6123

 

La seva fal·lera per les bitlles s'encomana, i anima tot l'equip. Imagineu-vos si és gran la il·lusió que té pel món bitllaire, que és l'únic jugador sènior del Terra Roja que participa al Campionat Individual.

També és veritat que el sentireu renegar i queixar-se del seu joc des dels pobles veïns, però amb la tonteria és el segon millor jugador de l'equip amb una mitjana propera als 60 punts.M.Eugènia Massachs 4588

 

La presidenta no acaba de trobar el toc de les primeres temporades, on era capaç de plantar cara al Messi terrarogenc. Aquesta any pateix el mateix mal que bona part de la plantilla. Serà autocomplaença després dels títols aconseguits?

Ivan Heras 6266

 

El de l'Empordà ja és un jugador consolidat a la plantilla del club del Baix Montseny. Fins i tot s'atreveix a mantenir una mitjana millor que la presidenta!

Sense cap mena de dubte el jugador més important de l'equip. Si no fos per ell no hi hauria paella a final de temporada.

 

Xavier Cassà 6295

 

Continua essent el tirador més ràpid del món bitllaire. De totes maneres aquest any només l'hem utilitzat per ajudar-nos a anotar les puntuacions de la tirada del Campionat Individual que es va disputar a Breda.

L'estem guardant pel tram decisiu de la temporada, quan ens juguem el títol...
 

Aleix Reche 4589

 

Un dels veterans. Com cada any es proposa quedar per davant dels millors jugadors a la classificació final, però segurament quedarà en un segon terme (com cada any).

Els més vells del poble encara recorden que un any volia fer dos equips del Terra Roja per jugar a les competicions oficials. Pobre.

Enric Pons 6725

 

A Can Terra Roja encara estan astorats que hagin fet un fitxatge amb un compromís tan gran amb l'equip. I més tenint en compte que l'Enric viu a força quilòmetres de la ciutat esportiva.

Només hi ha una pega. El noi, per sentir-se acceptat per la resta de l'equip, ha començat a fer tirades sense tocar cap bitlla...

Lourdes López 6587

 

Aquest any la Lourdes no acaba d'agafar el ritme de competició. Segur que hi té part de culpa la petita puça que afegirà a la família a finals de temporada.

Us esperem a totes dues per donar guerra les pròximes temporades.Oscar Montero 6438

 

La reincorporació de l'Òscar fa unes temporades ha estat un dels encerts més grans de la secretaria tècnica del club. Ell i la Lourdes ens han salvat el cul en més d'una ocasió.

Enguany, a més, s'ha situat en tercera posició en la individual del Terra Roja, i amb força opcions d'acabar al pòdium a final de temporada.

 

Nil Tena 6724

 

Fitxat aquesta temporada després d'una tarda de bitlles al Centre d'Esplai No Ploris Mai. És la perla de la cantera del Terra Roja.

En Nil acaba de començar i participa, de forma no competitiva, al Campionat Individual.

Esperem que no perdi les ganes de jugar i sigui un referent en el futur!

 

 
bottom of page