top of page

Una crònica com les de la Razón

El diumenge 17 d'abril es va jugar la jornada número 11 de la Lliga de Barcelona. El Terra Roja ens vam enfrontar al Riudebitlles, i jo no hi era. Així que m'inventaré tot el que escrigui d'aquí en endavant (o gairebé tot), tal i com fa la Razón.


Sortíem de Breda direcció Sant Salvador de Guardiola. Sí, molt lluny. I això que diuen que "per l'eix tot és aquí mateix"... Però hi vam arribar a temps per poder jugar les partides contra l'equip del Penedès.




Començava, doncs, la primera tirada amb l'Ivan com estendard del Terra Roja. Un 20 a 24 feia somiar amb una partida disputada. Al final de la primera ronda, però, el 92-116 del marcador ja deixava les coses més decantades pel Riudebitlles. La segona ronda va acabar de deixar-ho clar amb un 90-125. I ja amb els equips deixant-se anar l'última ronda va ser més fluixeta. Finalment, l'electrònic del camp de futbol de Sant Salvador marcava 259-330.


Tot i no ser-hi, com que confio en el savoir-faire de l'equip, estic convençut que a la mitja part vam fer un bon esmorzar. Eina indispensable per seguir perdent amb dignitat diumenge rere diumenge.


I sense més preludis engegava la segona partida del matí. El Riudebitlles no va introduir cap canvi a l'alineació després del bon resultat obtingut a la primera tirada i el Terra Roja va fer el mateix. Com que sempre som justos, no hi havia cap més remei.


Una altra primera volta esperançadora (81-88), però que no es va acabar de confirmar. El Riudebitlles va baixar el llistó, però el Terra Roja també. Resultat final: 245-290.


A nivell individual només es va salvar en Jordi d'Arbúcies amb un 74 i un 67. L'altre Jordi va estar molt per sota del nivell que s'espera d'una súper estrella que cobra tants de milions. Es van sentir els primers xiulets des de la graderia i podria ser que a la propera jornada ni tan sols anés convocat.


Tema a part, la segona tirada de l'Ivan. 31 punts? Suposo que estava pensant en el viatge que li tocaria fer en acabat...


Doncs res. Condemnats a la cua de la classificació ara els nostres mals de caps es limiten a com confeccionar una alineació decent, veient el nivell dels jugadors. No descartem treure la nostra última arma per donar un tomb a la lliga.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page